Comenzi si Informatii: 0723.660.829 - 0721.171.610 - 0764.032.077

Produsul Zilei: Fard cu Efect 3D, Noile Nuante

Blush cu Efect 3D - Cosmetice Profesionale BestcolorFardul de obraz sau blush-ul este un produs comestic folosit pentru a oferi culoare chipului si un aspect mai tanar, mai luminos si sanatos. Fardul de obraz se foloseste de pe vremea Egiptului antic, barbatii si femeile il aplicau chiar si pe buce, cu acelasi scop pentru care folosim noi in prezent
rujul.
In timpul Angliei victoriene, colorarea chipului era considerata sinonim cu moralitatea scazuta; pentru a evita aceasta problema, femeile obisnuiau sa isi ciupeasca obrajii (si sa isi muste buzele) pentru a le face sa para mai roz.
Pentru crearea fardului se pot folosi diverse componente. In Grecia Antica, acesta era creat din mure zdrobite. De-a lungul istoriei, au fost folosite alte elemente, printre cele mai comune fiind sucul de sfecla rosie si capsune zdrobite.
In prezent, fardul este in general creat din pulbere de baza de talc colorat. Colorarea talcului este obtinuta prin folosirea extractului vegetal din petale de sofran sau o solutie de carmin in hidroxid de amoniu si apa de trandafiri, parfumat cu uleiuri esentiale.
Numele cel mai comun pentru definirea acestui produs magic este cu siguranta fard, dar impreuna cu aparitia Clio Make up si altele, in Italia a fost introdus un termen englez care a creat o usoara confuzie printre cele mai putine aparitii ale tendintelor in make up: blush. Nicio frica, semnificatia este aceeasi!
Dar pentru ce este util si cum se aplica acest produs misterios?

Traducerea termenului de blush (rosire) este deja un indiciu bun pentru a-i intelege rolul.Pe scurt, fardul trebuie aplicat pe obraji pentru a oferi o culoare sanatoasa si tanara a chipului chiar si atunci cand studiile, stresul si munca il fac palid si obosit.
Dar sa il analizam mai in detaliu.Fardul este disponibil in cel putin trei formulari:

  1. Forma clasica de pulbere (minerale sau nu), care se aplica cu pensula;
  2. Versiunea cremoasa care se intinde cu mainile;
  3. Versiunea lichida, un lichid foarte rezistent care trebuie intins repede cu ajutorul varfurilor degetelor.

Versiunea cremoasa este cea mai buna pentru pielea uscata si/sau matura, in timp ce pulberea si lichidul garanteaza o rezistenta prelungita.

In ceea ce priveste modalitatile de aplicare, acestea trebuie sa fie alese in functie de forma fetei dumneavoastra; daca aveti un chip rotund, desenati in interiorul obrajilor si aplicati fardul transversal de la temple la gropitele care se vor crea, pentru a-l eficientiza. Daca in schimb aveti forma alungita a chipului, zambiti si aplicati pe pometi persistand asupra partii centrale a obrajilor, pentru a obtine mai mult volum si oferind armonie formei chipului.

Acum vom vorbi despre fardurile noastre noi fantastice cu efect tridimensional!

  • 6 culori fantastice care incepand de la roz (efect usor de papusa de portelan sau efect puternic) la portocaliu, la coral!
  • 6 nuante noi de fard cu efect 3D pentru toate doamnele care tin la calitatea produselor cosmetice!

Va intrebati de ce aceasta definitie, nu-i asa? Dragelor, cel mai nou fard pulbere Best Color Make Up cu textura sa inovativa luminoasa, modificata si satinata captureaza lumina pentru a reflecta un volum cum nu ai mai vazut! Cu siguranta, lumina este prima caracteristica necesara pentru a face chipul vostru sa iasa in evidenta. Pometii vor fi mai amplii, iar pielea voastra va avea un aspect mai tonifiat si mai splendid!

Articole Asemanatoare

Leave a Reply