Comenzi si Informatii: 0723.660.829 - 0721.171.610 - 0764.032.077

Lectia 4 – Baza Perfecta pentru Machiaj

Baza perfecta pentru MachiajPrimul pas pentru un machiaj perfect, indiferent de infatisarea pe care vreti sa o adoptati este prepararea unei baze perfecte. Prin perfect intelegem neutru, asemenea unei panze albe a pictorilor asupra careia puteti insera elemente variate pentru a determina infatisarea finala. Primul secret este alegerea unei lumini favorabile, daca ne aflam in fata oglinzii este mai convenabil sa aprindem lumina din fata si este foarte important sa nu fie lumina in spatele nostru.
Si acum, inainte de a incepe sa ne inarmam cu instrumentele necesare si anume: buretele pentru fondul de ten, pensula, tampoane sau dischete de bumbac si produsele minunate Best Color Make Up.

 

Aici sunt punctele cheie pentru pregatirea unei baze perfecte pentru machiaj:

HidratarePasul 1 – Hidratarea
Hidratarea optima a pielii astfel cuma fost deja explicata in Lectia numarul 2: curatarea tenului este un pas fundamental, nu doar pentru frumusete, dar si pentru ingrijirea corpului nostru. Aplicam o crema hidratanta sau un tonic si masam pentru absorbtia mai buna.

 

 

 

 

CorectarePasul 2 – Corectorul
Corectorul se alege, de obicei, cu un ton mai deschis ca al tau pentru ca acesta sa isi serveasca scopul: trebuie sa ilumineze si sa insenineze. Cu corectorul clar iluminam zonele „umbrite”, de exemplu partile laterale ale nasului, zona de deasupra buzelor si dedesubt, eventual in zona gropitelor si, in cele din urma, in jurul conturului buzelor, deasupra acestora in cazul in care sunt subtiri si astfel putem crea efectul unor buze mai voluminoase. Apoi, pentru toate punctele care trebuie deschise la culoare, utilizand mereu corector mai deschis. Recomandare: incearca Corectorul nr 4 de la Best Color Make Up

 

 

Fond de TenPasul 3 – Fondul de Ten
Continuam cu aplicarea fondului de ten lucru pe care il facem, dupa cum v-am amintit de atatea ori, cu ajutorul unui burete din latex, atingand intregul chip. Fondul de ten trebuie mereu ales in acelasi ton, culoare cu propriul ten pentru ca trebuie sa fuzioneze cu culoarea fetei noastre, dupa cum v-am explicat deja in lectia numarul 3. recomandare: incearca Fondul de Ten Compact Best Color Make Up mai ales daca ai de acoperit mai multe imperfectiuni

 

 

PulbereaPasul 4 – Pulberea
Dupa ce ati intins bine fondul de ten, trecem la folosirea pudrei magice. Aplicand pudrei pe toata fata, ne va ajuta cu stabilizarea, uscarea si omogenizarea machiajului, favorizand aplicarea fardului sau a pudrei de obraz.

 

 

 

 

FardulPasul 5 – Fardul
Acum putem continua cu aplicarea fardului si crearea umbrelor. O singura trece a fardului de obraz pentru desenarea pometilor si in jurul marginii fetei; putin fard in jurul narilor pot da o infatisare mai mica nasului.

 

 

 

Un ultim sfat: inrte ochi si obraz aplica fardul de pleoape copt 01 pentru un efect de stralucire si pentru a te scoate in evidenta!

Articole Asemanatoare

Leave a Reply