Comenzi si Informatii: 0723.660.829 - 0721.171.610 - 0764.032.077

Cine Suntem ?

bestcolorreste o marca italiana de cosmetice care se ocupa cu machiajul de aproximativ 20 de ani si isi propune sa raspandeasca produsele de frumusete care respecta sanatatea si mediul inconjurator. Oferim produse de calitate inalta la un pret corect.

Suntem prezenti in numeroase Scoli  de Cosmetica si Machiaj Profesional cat si reprezentati de un numar mare de Make-up Artists. Incepand cu luna iunie a anului 2014 suntem prezenti si in Romania, site-ul oficial fiind www.bestcolor.ro .

Best Color iti indeplineste un vis: sa ai posibilitatea de a a alege un produs sigur si testat dermatologic cu o formula de cea mai noua generatie.

  • Calitate
  • Tendinta
  • Culoare
  • Incredere
  • Profesionalism in Cercetare
  • Raport Calitate - Pret
  • Produse Fabricate in Italia

Acestea sunt caracteristicile principale care au facut ca Best Color sa fie o marca apreciata, cunoscuta si rafinata.


Designerii nostrii de machiaj, in colaborare cu laboratoarele noastre de productie, lucreaza la intreaga gama de produse cu scopul de a le imbunatati, facandu-le de incredere, inovatoare si de ultima ora, asa cum am visat, pentru a ne asigura ca femeile care ne aleg sa se poata simti in siguranta atunci cand folosesc un produs de calitate. Dorim sa fim o alternativa sanatoasa pentru ingrijirea si infrumusetarea persoanelor care aleg produsele noastre.

Folosim Ingrediente clare, fara compromisuri si fara substante nocive.

Best Color este garantia claritatii. Acesta este motivul pentru care marca noastra este aleasa in fiecare zi de foarte multi consumatori, mai ales de catre cei atenti care cauta produse sanatoase. Pe eticheta fiecarui produs si pe pagina produselor noastre, puteti consulta cu usurinta ingredientele pe care le folosim pentru frumusetea ta. Produsele noastre cosmetice au o compozitie care respecta pielea ta si mediul inconjurator, fiind aprobate de legislatia americana, europeana si japoneza. Toate produsele sunt testate dermatologic si oftalmologic.

Cateva Produse din Shop

Viziteaza Magazinul Online cu Produse