Comenzi si Informatii: 0723.660.829 - 0721.171.610 - 0764.032.077
Creion pentru Sprancene cu Perie - Bestcolor Italia
Creion cu Perie pt SpranceneCreion cu Piaptan Gama Bestcolor ItaliaCreion de Sprancene cu Pieptene - Cosmetice Bestcolor1234

Creion pentru Sprancene cu Perie

43.00 lei TVA inclus

Noul Creion pentru sprancene cu perie Best Color are rolul de a contura sprancenele, mascand iregularitatile si dandu-le o forma noua.

Despre Produs

  • Sprancenele sunt importante pentru aspectul chipului unei doamne, daca sunt bine subliniate acestea imbunatatesc expresia fetei si ii ofera un cadru natural.
  • Noul Creion pentru sprancene cu perie Best Color are rolul de a contura sprancenele, mascand iregularitatile si dandu-le o forma noua.
  • Aplicarea este foarte precisa, linia subtire si eliberarea culorii excelenta. Noul creion este echipat pe partea laterala a capacului cu un pieptene special separator pentru intinderea culorii.
  • Consistenta adoptata este una rezistenta la apa, cu o durata mai mare de sase ore, este ideala chiar si pentru clime calde potrivita si pe pielea umeda si are o rezistenta buna la temperaturi inalte.
  • Formula adoptata este pe baza de ceara, fara uleiuri minerale, pe cat este posibil nu contine

Informații adiționale

Culoare

1, 2, 3, 4

Ingrediente: Hyorogenated Coco-Glycerides, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Mica, Cl 77891, Candelilla Cera, Cera Alba, Copernicia Cerifera Cera, Lanolin, Cl 77510, Cl 77499, Cl 75470, Methylparaben, Propylparaben, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citricacid

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Creion pentru Sprancene cu Perie”

Produse din Aceeasi Categorie